Godt nytt år!

  • 10.01.2017 kl. 18:35

Hei der! 

Lenge siden sist vi hadde noe og gjøre med hverandre nå. Hyggelig at du tittet innom igjen! Virkelig. Jeg setter stor pris på det. Ikke mye har skjedd siden sist, samtidig som det er mye. Du vet, det kommer liksom litt ann på hvordan du ser på saken. Greia er i alle fall at det har vært første året til Zakarias i barnehagen, noe du ser godt på hvor mye syk han har vært. Spesielt siden oktober. På bare 2-3 måneder brukte jeg opp mine sykedager på barna, og Andreas har bare 3 igjen. Og vi får dem ikke igjen før det har gått 12 mnd igjen liksom. Det er 20 dager totalt på 12 mnd, men ikke kalender året, men de 12 mnd som har vært bakover i tid. Det vil si at jeg ikke kan være hjemme, og få betalt, på gode 8 mnd. Noe som stresser meg sånn bittelitt. 

Men over til noe litt mer positivt. Vi har snart vært gift i et år! Du og du som tiden flyr i godt lag. Selvfølgelig er det ikke bare gull og grønne skoger, jeg legger ikke skjul på at vi har våre uenigheter og sånn, men kommunikasjon er tingen, og så lenge vi kan diskutere oss frem til en løsning, og inngå komprimisser så går det bra! Og ikke minst humor også er vikitg. Det kan høres veldig feil ut, men her om dagen så diskuterte vi hvilket servise vi skal samle på. Valgets kvaler stod på om vi skal ha detaljene i gull eller sølv (platinum heter det strengt talt). Og vi ble enige om gull. Så ringte mamma, som hadde vært rundt på hver eneste butikk på søre sunnmøre: Ørsta, Volda, Fosnavåg og Ulsteinvik - og ringt til diverse butikker i Ålesund, der hun kunne fortelle at ingen hadde inne gull. Og at dersom vi ville ha noe til jul, så måtte det bli gull, men ting kunne bestilles også altså. Så jeg sa jeg skulle ringe opp igjen til mamma, for å diskutere med Andreas. Og han kommer med denne konklusjonen:

Dersom vi noen gang skiller oss, så er det uansett du som stikker av med serviset. Så da går vi for sølv.

Takk for det liksom, haha! Så får vi se om jeg er flinkere denne gangen og oppdatere dere med hverdagslige syssler, og andre hendelser! #nyttår #nyemuligheter #helse #oppdatering #mammablogg, #mamma #mammaoppdatering #morsomt #kommunikasjon

 


Henriette

Mitt navn er Henriette. Jeg er gift med Andreas og vi har to gutter: Wilhelm, født 09. Mai 2011 og Zakarias, født 15. August 2015.
Vi bor like ved Ålesund, på riktig side av fjorden - nærmere bestemt: i Ulsteinvik.
Bloggen handler om hverdagsysler, mat, og andre ting som opptar meg.

Takk for at du tok turen innom. Følg meg gjerne!


KONTAKT


henriette.hatloy@outlook.com

Norske bloggermytasteno.comSøk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits