SOTD

  • 13.02.2017 kl. 21:49

- Song of the day -

Jeg tenkte jeg måtte spesifisere hva jeg tenker med overskriften, for i urban dictionary så har SOTD også litt flere betydninger enn det jeg er villig til og forklare her inne. Anyways..! Sangen. Chill, ikke sant? Jeg har storkost meg idag. Mannen disket opp med mat fra favoritt restauranten min her i Ulsteinvik; Mae Kanya's Thai Food. Herre Gud! Jeg forstår virkelig ikke hvordan det er mulig og lage så mye god mat! Alt er til å legge på seg 20 kg og få vann i munnen av! Grytene, spesielt Pad Nam Manhoi (Wok med østerssaus), Pad Mamuang Himapran (Wok med cashewnøtter) og Pad prik Thai (Peppergryte med biff) er mine store favoritter. Idag bestilte jeg også Kylling nuggets til Zakarias, og så for meg sånne greier man får på McDonnalds eller Mix. Men neida. Det var grillspyd med kylling rullet i grov, deilig panering. Og søren steike så godt det var.

 

Jeg fikk også de vakreste rosene med mannen min når han kom igjen fra jobben. Noe som gjorde meg særs glad! Så jeg fikk hvite tulipaner av Wilhelm i går. Og røde roser idag av Andreas! Hva får jeg i morgen mon tro? Nei, uff! Nå hørtes jeg nesten utakknemmelig ut. Og vi har noe sprø planer på gang. Andreas gjorde en bestilling idag, som går under kategorien "oppgradering av hjem" - hva tror du det kan være?


  ◊ Facebook ◊ Instagram ◊ Snapchat: henniie ◊

#bryllupsdag #songoftheday #songoftoday #sotd #sang #feeling #kjærlighet #kjærleik #hugleik #roser #roses #hjem #oppgraderingavhjem #oppussing #planer #hjemmet #oppgradering 


Henriette

Mitt navn er Henriette. Jeg er gift med Andreas og vi har to gutter: Wilhelm, født 09. Mai 2011 og Zakarias, født 15. August 2015.
Vi bor like ved Ålesund, på riktig side av fjorden - nærmere bestemt: i Ulsteinvik.
Bloggen handler om hverdagsysler, mat, og andre ting som opptar meg.

Takk for at du tok turen innom. Følg meg gjerne!


KONTAKT


henriette.hatloy@outlook.com

Norske bloggermytasteno.comSøk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits