Hva er dette for noe da? Og hva skjer nå?

  • 16.02.2017 kl. 20:49

⋅ BLOGGERNE ⋅


// Suzanne Aabel, Marna Burøe a.k.a. Komikerfrue, Emilie Nereng a.k.a. VOE og Sophie Elise fra sesong 1 //

Jeg har altså begynt og se bloggerne Sesong 1. Gud så vittig det er og se så små de er! Jeg, personlig, savner egentlig Suzanne Aabel sin blogg. Hun hadde en samfunnsaktuell blogg før det var på moten og blande rosablogg og meninger. Så det skal du ha Suzanne, dersom du noen gang klikker deg inn her! Du var, etter min mening, først ute! KOM TILBAKE!! 

Av disse fire så er jeg innom for hver oppdatering til Sophie Elise, jeg er nok så ofte innom Marna sin blogg. Men Voe derimot? Jeg var inn nå for å hente en link. Viste ikke at hun fortsatt drev på med blogging. Jeg har nettopp sett at hun tapte nærmere 50.000 kr. Og reaksjonen hennes? Hah! Hadde det vært mine penger eller jeg som hadde tapt dem hadde jeg blitt fly forbanna. Men det så nesten ut til å bare være snakk om lommerusk. Fy søren! Det er i min verden snakk om nærmere 2 månedslønner, etter skatt vel og merke. Ja, for jeg skatter enormt mye bare for å få igjen til sommeren. Aldri fått skatte smell, selv om jeg frykter jeg får det i år.

⋅ PROSJEKT OPPUSSING ⋅

Jeg skrev noen hint i dette innlegget her, om at vi har et lite prosjekt på gang. Faktisk har det blitt to prosjekter, fordi Andreas bestillte noe vi har hatt lyst på en stund og noe som vi må fikse på. Vi har utsett ting lenge nok nå! Oppussingprosjekt #1 er: Wilhelm flytter opp på soverommet oppe. Oppussingprosjekt #2 er: Vindfanget nede får nye, flotte fantastiske fliser! Jeg, jeg vil ta hele gangen. Men jeg får ta del to av gangen ved en senere anledning. Flisene vi har valgt er desse:


// Stor Norsk #8  fra Historiske Fliser - ikke spons eller sammarbeid // 

Vi spekkulerer i om vi skal legge over en sånn litt tykk tapet eller om vi skal bare male over striene som er der. De er malt fra før av i en hvit farge på tre av veggene og en grønn farge på en. Jeg tenker at vi gjør det, for striene er virkelig ikke pene. Så jeg sitter og ser på fargeprøver og ser på inspirasjon til barnerom. Jeg er glad i farger. Wilhelm har lagt inn ønske om lyseblått rom. Dette er bilder som sirkler rundt i hodet mitt

Og på en eller annen måte skal både jeg og Wilhelm få viljen vår. Dette blir bra!

◊ Facebook ◊ Instagram ◊ Snapchat: henniie ◊

#bloggernesesong1 #bloggerne #komikerfrue #marna #sophieelise #suzanneaabel #voe #emilienereng #oppussing #oppussingprosjekt #oppussingsprosjekter #gang #soverom #interiør #farger #fargevalg #flis #mønster #inspirasjon  

 

 


Victoria Larsen

16.02.2017 kl. 21:43
Jeg håper du har en fin torsdagskveld :-)

Janne

17.02.2017 kl. 12:39
aldri sett så mye på bloggerne for synes det er så kleint haha, men det er jo litt gøy også :D

Henriette

17.02.2017 kl. 13:57
Ja, jeg er egentlig enig. For vi leser jo om det meste på bloggene deres. Men så får man med seg en mer personlig-aspekt på hele greia, når man ser de gråter, gleder seg over noe og så videre :) De blir plutselig mennesker og ikke bare en blogg.
Henriette

Mitt navn er Henriette. Jeg er gift med Andreas og vi har to gutter: Wilhelm, født 09. Mai 2011 og Zakarias, født 15. August 2015.
Vi bor like ved Ålesund, på riktig side av fjorden - nærmere bestemt: i Ulsteinvik.
Bloggen handler om hverdagsysler, mat, og andre ting som opptar meg.

Takk for at du tok turen innom. Følg meg gjerne!


KONTAKT


henriette.hatloy@outlook.com

Norske bloggermytasteno.comSøk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits