Fremgang: Soverom

  • 22.02.2017 kl. 13:10

⋅ Prosjekt Wilhelm's soverom ⋅

Det ble ikke de beste bildene.. En eller annen luring har kladdet med feite fingrer på kameralinsen min. Så det får gå som det går. Jeg fant ikke sånn spray heller, og har lett lenge etter kameraet mitt og. Vi er langt fra ferdige. Vi skal lage en vindusforing, for å ikke snakke om å bytte ut gardinene. HAHA! Stakkars gutt, dersom han skulle ha de gardinene på rommet sitt.  Det er også et (mindre?) vellykket forsøk av Wilhelm på å re opp sengen sin selv. Men jeg tror at Legoen dro oppmerksomheten hans bort fra sengen i siste sekund. I alle fall: han gjorde det - så jeg klager ikke. Selv om alt i hele meg sier at jeg skal fikse på lakenet. Men jeg vil ikke at handlingene mine skal si at ting han gjør - når han gjør det - ikke er godt nok, så da lar jeg heller være.


Vi skal ha mer opp på lofte. Dataskjermen skal ut. Den hvite hyllen som ligger på gulvet skal opp til vurdering om den skal hengest opp eller dompest. Det hvite skapet skal tømmest og kastest. Og inn kommer en ny, skikkelig garderobe. Sånn fra gulv til tak med skyvedører tenker jeg. Vi skal også gå bananas med hyller og oppbevaring, sånn alle tingene får sin egen faste plass. Og det kan være at sengen og skrivebordet bytter plass.

⋅ Nordisk Blå ⋅

Veggene er malt. Vi bommet litt på mengden maling, så vi har faktisk et uåpnet spann stående. Fargen heter Nordisk Blå (fargekart). Fargen ble skapt under et sammarbeid i 2016 med Bohus og Nordsjø Design. Alt man kan finne altså! Og det beste er at det er en litt matt malingstype og den heter #Easy2clean, noe som må være genialt i og med at det er et barnerom!

Jeg er faktisk overlykkelig over fargevalget. Og jeg kan faktisk ikke si at jeg fikk deltatt i fargevalget heller. Andreas og Wilhelm dro på Nordsjø, for å kjøpe maling helt selv. Nå hørtes det skikkelig ut som om jeg ikke hadde troen på at de greide det. Men jeg fryktet det verste, da de brukte det som føltes ut som uendelig lang tid, og tok til og male en farge som skulle være hemmelig for mamma, før den kom på veggen. Hyggelig! Tenk om jeg ikke hadde likt den?

Har du forresten tips til interiør til barnerom dekor, så er kommentarfeltet til for å brukes!

◊ Facebook ◊ Instagram ◊ Snapchat: henniie ◊

#interiør #fremgang #oppussing #barnerom #gutterom #soverom #dekor #interiørblogg #fargevalg #nordiskblå #bohus #nordsjø #nordsjo #interiørblogg

 

 


lisarorvik

22.02.2017 kl. 13:11
Så fint det blir :)

Henriette

22.02.2017 kl. 13:11
Takk <3

L

22.02.2017 kl. 14:25
Oy, det begynner å bli skikkelig fint der nå :-) Kjempefin blåfarge! Lag deg en super dag <3

Henriette

22.02.2017 kl. 16:58
Tusen takk <3 Ja, den ble knall fin, og rett og slett behagelig

Victoria Larsen

22.02.2017 kl. 15:12
Så koselig! Jeg håper du får en fin onsdag :-)

Sima Sophian

22.02.2017 kl. 15:36
Så søt gutterom :)

Henriette

22.02.2017 kl. 16:58
Sima Sophian: Tusen takk <3 :D Vi får røffe det opp med noen tøffe detaljer etterhvert :)
Henriette

Mitt navn er Henriette. Jeg er gift med Andreas og vi har to gutter: Wilhelm, født 09. Mai 2011 og Zakarias, født 15. August 2015.
Vi bor like ved Ålesund, på riktig side av fjorden - nærmere bestemt: i Ulsteinvik.
Bloggen handler om hverdagsysler, mat, og andre ting som opptar meg.

Takk for at du tok turen innom. Følg meg gjerne!


KONTAKT


henriette.hatloy@outlook.com

Norske bloggermytasteno.comSøk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits