LØRDAG

  • 11.03.2017 kl. 21:32

·LØRDAG·

Hva skal man si? Spillkvelden ble ikke helt som planlagt. Maria, Elias og Martin (?) broren til Maria skulle egentlig komme. Men Zakarias ble dårlig i magen, så de tok ikke kjangsen på å ta turen. Så nå spiller jeg og Andreas Politisk Ukorrekt alene. Fy søren for et artig spill. Eller - for et drøyt spill. Jeg ler så jeg gråter av enkelte ting. Mens andre gråter jeg på nesen av..

Idag har jeg og Zakarias vært en stund hjemme alene. Wilhelm er på besøk hos mormor og morfar, og før vi stod opp eller mens vi spiste frokost hadde han alt vært i Golleneset. Senere dro de i Ystevika og brente bål. Jeg har fått en hel del med snapper - gurimalla som de har kost seg. Det gjør godt at han trives så godt å være på besøk hos mormor og morfar. 

Jeg og Zakarias har gjort mindre kjekke ting som vasket klær, badet (av nødvendighet) og ryddet i lekene deres. Vi har ikke mangel på leker med det første. Heller ikke klær. Hvordan er det mulig at vi i det hele tatt har så mye klær forstår ikke jeg. Det bare renner inn med klær, kjenner du til følelsen? Enten er det brukte klær vi arver, eller så er det skittentøy fra barnehagen, brukte klær fra hyttetur til Hatløya eller Honndalen. Den tar aldri noen sinne slutt. 

Så som jeg nevnte da endte denne lørdagen her opp med at jeg og Andreas spilte Politisk Ukorrekt alene. Koste oss med Cola (han) og Pepsi Max (jeg). Og smågodt. Det har rett og slett vært en hyggelig og kveld med mye latter. Jeg elsker sånne kvelder 

◊ Facebook ◊ Instagram ◊ Snapchat

#datenight #date #familielørdag #lørdag #kos #spillkveld #brettspill #spill #politiskukorrekt #ukorrekt 


Hege Trovåg

11.03.2017 kl. 21:56
Det er sånne kvelder som er de beste!

Henriette

11.03.2017 kl. 21:58
Hege Trovåg: Jeg er helt enig!

Silje Staxrud

12.03.2017 kl. 18:23
Utrolig fin liten gutt, kjempe gossin!

Henriette

12.03.2017 kl. 21:22
Silje Staxrud: Tusen takk <3
Henriette

Mitt navn er Henriette. Jeg er gift med Andreas og vi har to gutter: Wilhelm, født 09. Mai 2011 og Zakarias, født 15. August 2015.
Vi bor like ved Ålesund, på riktig side av fjorden - nærmere bestemt: i Ulsteinvik.
Bloggen handler om hverdagsysler, mat, og andre ting som opptar meg.

Takk for at du tok turen innom. Følg meg gjerne!


KONTAKT


henriette.hatloy@outlook.com

Norske bloggermytasteno.comSøk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits