Selvskryt, sykdom og latter

  • 14.03.2017 kl. 11:54

Idag er jeg og denne kjekke karen her hjemme alene. Og det er så absolutt ikke trygt! Neida, vi er bare kjekke, søte og gode. Selvskryt er velskryt, var det noen som sa, så da gjør vi nettopp det. Dette er forresten Wilhelm, til dere som er her inne for første gang. Han blir snart seks år, om bare to mnd. faktisk. Vi sitter og ser på film, akkurat nå. Men jeg følte for å oppdatere dere litt. Var det ikke hyggelig av meg? Der ser du! Vi er bare kjekke, søte og snille her i dette huset. Vi ser på jul i flåklypa for, la meg nå se, hundrede gang? Eller tusen? Jeg husker ikke, jeg har sett den litt for mange ganger til at jeg synst den er gøy lengre. Men når man har barn så må man liksom la dem bestemme noen ganger og da. Jeg fikk trumfa gjennom Bie filmen forrige uke, så det var bare rett og rimelig og la den syke bestemme. 

Selv om vi synes det er gøy og være hjemme alene, er det ikke fritt for at vi savner de to andre. Spesielt Wilhelm synes det er litt for stille rundt seg når minsten ikke er hjemme. Han lager så mange abligøyer. Og det er så gøy og se han utforske verdenen, litt mer for hver dag som går. Hvem hadde trodd at en tomflaske kan være så gøy. Vi lo så vi skreik alle mann. OBS: denne videoen bør merkes med - smittsom latter - så har du vondt i magemusklene lar du vær og se klippet. Dersom du vil trene magemusklene, så ser du dette klippet et par ganger #dagenstrim

Denne oppdateringen for holde for nå. Nå skal jeg og Wilhelm se videre filme, og etterhvert lage middag. Vi har ikke helt bestemt oss. Men jeg tror vi går for Shepherd's Pai idag. Eller noe så enkelt som spagetti, kjøttboller og tomatsaus. Alt etter hva som frister mest.

◊ Facebook ◊ Instagram ◊ Snapchat

#latter #ler #barnelatter #tomflaske #vimeo #video #videoklipp #snapchat #latterkrampe #magemuskler #sykdom #hjemmemedsyktbarn #mamma #mammablogger  


Henriette

Mitt navn er Henriette. Jeg er gift med Andreas og vi har to gutter: Wilhelm, født 09. Mai 2011 og Zakarias, født 15. August 2015.
Vi bor like ved Ålesund, på riktig side av fjorden - nærmere bestemt: i Ulsteinvik.
Bloggen handler om hverdagsysler, mat, og andre ting som opptar meg.

Takk for at du tok turen innom. Følg meg gjerne!


KONTAKT


henriette.hatloy@outlook.com

Norske bloggermytasteno.comSøk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits